TJÄNSTER FÖR IMPLEMENTERING
Tjänster, implementering av utfallstavlor i dioevidence för systematisk uppföljning från Diosentic Systems

För att nå resultat så behöver du en förankrad införandeplan.

Vilka större införanden av nya arbetssätt har ni genomfört de senaste tre åren? Vad gjorde Ni bra? Vad gick sämre? Det börjar alltid med att varje medarbetare är motiverad och vill följa upp för att kunna bli bättre, att detta ses som en möjlighet och en naturlig del av det dagliga arbetet.

Chefer har flera viktiga uppgifter såsom att leda, motivera och följa upp genomförandet. Diosentic Systems stöttar genomförandet med anpassade tjänster för implementering och kompetens inom systematisk uppföljning för socialtjänst. Vi erbjuder tjänster i alla skeden från utveckling av metoder, planering av införandet, utbildning av alla användare i metoder och uppföljningsplattformen dioevidence™, analys av utfall och identifiering av förbättringsområden. Allt för att er socialtjänst ska utvecklas och fungera bättre.

Varför välja oss?

 • En kvalitetsplattform för alla områden inom socialtjänsten
 • Systematisk uppföljning och kartläggning på gruppnivå
 • Placeringsstöd för hela placeringslivscykeln med avtalshantering
 • Kunskapsdatabas för bättre upphandling och verksamhetsutveckling
 • Rapporter med betygsindikatorer från brukare, utförare och avtal
 • Arbeta var du vill enkelt, snabbt och säkert
 • Stort engagemang med kulturkompetens
 • Resurser med mångårig erfarenhet och kompetens från socialtjänsten

Tjänsterna

Metodutveckling

Vi erbjuder ett modernt arbetssätt för att att utveckla metoder som ger en möjlighet att på kort tid införa systematisk kartläggning för att visualisera era målgrupper samt uppföljning av brukarupplevd kvalitet för samtliga områden inom Socialtjänsten.

Mer info

Utbildning

Diosentic utbildar medarbetare, chefer och politiker inom socialtjänst och äldreomsorg i systematisk uppföljning. Vi erbjuder utbildning i uppföljningsmetoder och analys samt i målstyrd verksamhetsutveckling.

Mer info

Rapporter

Vi har lång erfarenhet av att arbeta med systematisk uppföljning och arbetar enligt en beprövad införandemetod. För att lyckas skapar vi engagemang och gemensam målbild. Det gör vi med hjälp av en förankrad införandeplan.

Mer info

Placeringsekonomi

Analys-funktionen ger dig obegränsade möjligheter. De aggregerade resultaten ger socialtjänsten underlag för prioritering av förbättringar och en god vård/omsorg för brukarna. Vi erbjuder konsulter med kompetens inom analys och workshops/utbildningar.

Mer info

Implementering

På ett enkelt och effektivt sätt kan ni jämföra, analysera och synliggöra resultat inom viktiga kärnfrågor i socialtjänstens alla områden.

Mer info

Vänligen fyll i nedan info så återkommer vi till er  inom 24 timmar under vardagar.

  Ditt namn (obligatoriskt)

  Din epost (obligatoriskt)

  Ämne

  Intresserad av:

  Ditt meddelande

  X
  kontaktformulär